Lenjerie Dama, Lenjerie Sexy, Lenjeria de Lux

1.00 RON

Lenjerie Dama, Lenjerie Sexy, Lenjeria de Lux

Detalii anunt:
0733181818
Adaugat la: 13-07-2013
Expira la: 07-04-2017
Lenjeria de lux oferita de Darhos Fashion este marca de lenjerie Gioia si Olivia Lance, brand-uri aduse din Egypt si in Romania, aceste creatii fiind unice datorita design-ului si calitatii exceptionale a produselor. Lenjeria de lux prezentata de Gioia si Olivia Lance include lenjerie de noapte, camasa de noapte lunga, camasa de noapte scurta si halat.

Lenjeria sexy creeata de Gioaia si Olivia Lance include o gama larga de produse speciale si fermecatoare, iar magazinul Darhos Fashion Online cuprinde zeci de modele de lenjerie sexy lunga, scurta, babydoll, bikini si sutiene. Datorita materialelor de calitate si rafinate aceasta categorie de lenjerie transforma noptile tale simple in nopti pasionale si senzuale.

Lenjerie de dama ce se potriveste tuturor femeilor , o colectie unica si scanteietoare adusa de Darhos Fashion in Romania pentru a scoate la iveala feminitatea si sexualitatea fiind cea mai rafinata experienta, datorita brand-urilor Gioia si Olivia Lance aceasta colectie de lenjerie dama este o colectie de calitate inalta ce cuprinde zeci de modele inegalabile : compleuri,camasa de noapte, lenjerie modelatoare, lenjerie doua piese, pijamale dar sa nu uitam brandu-rile noastre includ halate de calitate si prosoape 100% bumbac


HOME    |    Editia Tiparita    |    Bazar de Constanta API    |    Termeni si conditii    |    Contact

Continut restrictionat !

Pagina pe care doriti sa o accesati, poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!

Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!