Grilaj din fier pentru gratar de caramida 70x50

155.00 RON

Grilaj din fier pentru gratar de caramida 70x50

Detalii anunt:
0757015514
Adaugat la: 21-10-2021
Expira la: 25-12-2021
Grilaj din fier 70x50cm ieftin pentru gratar din caramida se poate face pe comanda!
Fabrica de gratare BIM, produce la comanda grilaj din FIER, sau INOX pentru GRATAR DE GRADINA DIN CARAMIDA, pentru mai multe detalii, accesati sectiunea contact de pe site-ul jumatatedepret.ro sau lasati un mesaj pe pagina noastra de facebook.

Acest grilaj este confectionat pe structura de cornier 20X20X3 mm si otel rotund de 8mm, spatiile dintre barele rotunde de otel, sunt de 8mm, iar toate sudurile sunt realizate in argon. Grilajul din fier ( pentru gratar de gradina din caramida ), are in partea din fata doua manere din fier pentru o folosinta usoara.

Pe jumatatedepret.ro gasiti produse confectionate de fabrica de gratare 100% romaneasca: gratare pentru restaurante, gratare din inox, gratar cu afumatoare, gratar cu protap si multe altele.

La plata cu cardul aveti o reducere de 3% disponibila pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii si specificatii legate de acest produs intrati pe site-ul nostru, totodata daca vreti o comanda personalizata de gratare sau confectii metalice, ne puteti contacta pe jumatatedepret.ro!
Doar pe jumatatedepret.ro calitatea este la cel mai accesibil pret!


HOME    |    Editia Tiparita    |    Bazar de Constanta API    |    Termeni si conditii    |    Contact

Continut restrictionat !

Pagina pe care doriti sa o accesati, poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!

Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!